Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ

Για μετάφραση Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ εισάγετε το επιθυμητό ποσό στην αριστερή πλευρά μετατροπέας. Ανταλλαγή νομισμάτων για αντίστροφη μεταφορά. Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ μπορώ μεταφορά χρησιμοποιώντας τον μετατροπέα νομισμάτων Gidfinance-gr.com. Δεδομένα στον ιστότοπό μας ενημερώνεται καθημερινά - τρέχουσα τιμή Ιαπωνικό γεν προς την Ευρώ κατεβάσει από επίσημες πηγές.

Ποσότητα

αλλάζω

εγώ λαμβάνω

1 JPY = EUR

Ενημερώσεις πληροφοριών: Σάββατο, 04.01.23 23:00

Για τον υπολογισμό του κόστους μετατροπής ξένου νομίσματος, χρησιμοποιούμε συναλλαγματικές ισοτιμίες της αγοράς νομίσματα του κόσμου.

JPY Ιαπωνικό γεν

Χώρα κυκλοφορίας:
Ιαπωνία

Νομίσματα

JPY

Ο κώδικας

392

Σύμβολο

¥

Ονομασίες κερμάτων σε κυκλοφορία:
500, 100, 50, 10, 5 και 1 γιεν.

Ονομασίες τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία:
10.000, 5.000, 2.000 και 1.000 γιεν.

Ιστορική αναφορά:
Το ιαπωνικό γεν είναι το επίσημο νόμισμα της Ιαπωνίας, ένα από τα κορυφαία νομίσματα στον κόσμο, ένα σημαντικό αποθεματικό νόμισμα μαζί με το δολάριο ΗΠΑ, το ευρώ και τη λίρα στερλίνα. Στην μπροστινή... πλευρά των ιαπωνικών τραπεζογραμματίων απεικονίζονται συγγραφείς και εκπαιδευτικοί: 10.000 γιεν - πορτρέτο του Fukuzawa Yukichi, 5.000 - Nitobe Inazo, 2.000 - Murasaki Shikubu και 1.000 - Natsume Soseki. Τα νομίσματα διαφέρουν μεταξύ τους ως προς το υλικό κατασκευής και το σχέδιο. Από νικέλιο είναι 500 γιεν (με λουλούδι paulownia στο μπροστινό μέρος), 100 γιεν (σακούρα) και 50 γιεν (χρυσάνθεμο). Ένα νόμισμα των 10 γιεν, που απεικονίζει την Αίθουσα του Φοίνικα της Μονής Bedoin, και ένα νόμισμα των 5 γιεν, διακοσμημένο με στάχυ ρυζιού, κόπηκαν από μπρούτζο. Το 1 γιεν είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και περιέχει μια συμβολική εικόνα ενός δενδρυλλίου. Στην πίσω όψη των κερμάτων, κατά κανόνα, αναγράφεται η ονομαστική αξία και το έτος έκδοσης. Τα 5 και 50 γιεν έχουν μια τρύπα στο κέντρο.

EUR Ευρώ

Χώρα κυκλοφορίας:
Ευρωπαϊκή Ένωση, Αυστρία, Νησιά Άλαντ, Ανδόρα, Βέλγιο, Βατικανό, Γουαδελούπη, Γουιάνα, Γερμανία, Ελλάδα, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μαγιότ, Μάλτα, Μαρτινίκα, Μονακό, Ολλανδία, Πορτογαλία, Ρεϋνιόν, Σαν Μαρίνο , Saint Pierre and Miquelon, Φινλανδία, Γαλλία, Γαλλικά Νότια και Ανταρκτικά Εδάφη

Νομίσματα

EUR

Ο κώδικας

978

Σύμβολο

Ονομασίες κερμάτων σε κυκλοφορία:
2 και 1 ευρώ, 50, 20, 10, 5, 2 και 1 σεντ.

Ονομασίες τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία:
500, 200, 100, 50, 20, 10 και 5 ευρώ.

Ιστορική αναφορά:
Το ευρώ είναι ένα παγκόσμιο νόμισμα στο ίδιο επίπεδο με το δολάριο ΗΠΑ. Είναι επίσης αποθεματικό νόμισμα (μαζ...ί με το δολάριο, τη λίρα στερλίνα, το γιεν Ιαπωνίας, το κινεζικό γουάν και το ελβετικό φράγκο). Το σύμβολο του ευρώ, €, είναι το σύμβολο για το ελληνικό γράμμα έψιλον. Σύμφωνα με τα πρότυπα, η πινακίδα είναι τυπωμένη με κίτρινο χρώμα σε μπλε φόντο. Το σημάδι συμβολίζει την Ευρώπη και δύο παράλληλες γραμμές υποδηλώνουν αξιοπιστία και σταθερότητα. Μερικές φορές ένας χαρακτήρας γράφεται με μια πινελιά αντί για δύο. Το ευρώ είναι το επίσημο νόμισμα 19 χωρών της ΕΕ (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βέλγιο, Κάτω Χώρες, Φινλανδία, Ελλάδα, Σλοβενία, Σλοβακία, Λιθουανία, Λετονία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο, Κύπρος, Μάλτα).

1 JPY προς την 1 EUR διάγραμμα

FAQ

Πώς να μετατρέψετε Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ με μια αριθμομηχανή;

Υπολογιστής Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ online είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς εισάγετε το απαιτούμενο ποσό. νομισματικές μονάδες έτσι ώστε τα δεδομένα να υπολογίζονται αυτόματα.

Διαδικτυακός μετατροπέας Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ

Ένας διαδικτυακός μετατροπέας νομισμάτων είναι ένα εργαλείο που θα σας επιτρέψει να το κάνετε υπολογίστε την αναλογία των τρεχουσών συναλλαγματικών ισοτιμιών του συνόλου ο κόσμος για σήμερα.

Δυναμική της συναλλαγματικής ισοτιμίας

Τις τελευταίες 7 ημέρες, η ισοτιμία Ιαπωνικό γεν προς Ευρώ άλλαξε κατά 145.358%, από σε 145.358 JPY σε EUR.

Τις τελευταίες 30 ημέρες, η ισοτιμία Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ άλλαξε κατά 6.4%, από 136.563 σε 145.358 JPY σε EUR.

Τις τελευταίες 365 ημέρες, η ισοτιμία Ιαπωνικό γεν σε Ευρώ άλλαξε κατά 32.7%, από 109.519 σε 145.358 JPY σε EUR.