Συναλλαγματική ισοτιμία ARK σήμερα

Μάθημα ARK για σήμερα live ώρα online. Πόσο κοστίζει το ARK () τώρα αμέσως. Βολικός διαδικτυακός μετατροπέας και αριθμομηχανή κρυπτονομισμάτων.

Σταθμισμένη μέση ισοτιμία

0$

0$

0%

Μέγιστο επιτόκιο / Ελάχιστο ποσοστό

0$ / 0$

Ισοτιμία ανοίγματος

0$

Αλλαγή συναλλαγματικής ισοτιμίας

Αλλαγές ανά ημέρα

-

Αλλαγές ανά μήνα

-

Αλλαγές ανά εβδομάδα

-

Αλλαγές σε 3 μήνες

-

Χαρακτηριστικό ARK

Τιμή εκκίνησης

$

Σταθμισμένη μέση ισοτιμία

$

Όγκος σε 24 ώρες

-

Κεφαλαιοποίηση

-

Κύκλος εργασιών τώρα ()

-

Αλλαγή ανά ημέρα

0 %

Σε ποιο ανταλλακτήριο έγινε η τελευταία συναλλαγή?

Αλγόριθμος

Ποσότητα

αλλάζω

εγώ λαμβάνω

Μετατροπέας και αριθμομηχανή κρυπτονομισμάτων σε απευθείας σύνδεση - ένα εργαλείο με τη βοήθεια του που μπορείτε να υπολογίσετε γρήγορα και εύκολα την αναλογία των πραγματικών ισοτιμίες κρυπτονομισμάτων για σήμερα (25.02.24). Η αριθμομηχανή και ο μετατροπέας κρυπτονομισμάτων αναπτύχθηκε με βάση δεδομένα επί του παρόντος δημοφιλή ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων: EXMO, Bitfinex, Binance, Coinbase, Poloniex και Kucoin.

1 BTC = USD

Ενημερώσεις πληροφοριών: Κυριακή, 02.25.24 07:00

Παρόμοια κρυπτονομίσματα

Όλα τα κρυπτονομίσματα

Μάθημα ARK έναντι του δολαρίου

Περιγραφή

ARK () - είναι μια καθολική πλατφόρμα που προωθεί τα κρυπτονομίσματα στις μάζες. Οι άνθρωποι που απέχουν πολύ από τις συναλλαγές δεν αισθάνονται κανένα πρακτικό όφελος από τα blockchain. ... Το οικοσύστημα Ark θα σας επιτρέψει να καταθέτετε κεφάλαια σε ένα κρυπτονόμισμα και να κάνετε ανάληψη κεφαλαίων σε ένα άλλο, χωρίς να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μεσαζόντων. Η Κιβωτός μπορεί να είναι ένα επαναστατικό έργο για τον λόγο ότι συνδέει τις διάφορες αλυσίδες μπλοκ. ... Δεδομένου του όγκου των πληροφοριών που παρέχουν στους χρήστες οι δημιουργοί του έργου, είναι δυνατό να εξαχθούν συμπεράσματα σχετικά με τις σοβαρές προθέσεις των προγραμματιστών. Το Ark διακρίνεται για την ευρεία λειτουργικότητά του και την καινοτόμο ιδέα της αλληλεπίδρασης διαφορετικών blockchains.