Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι

Για μετάφραση Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι εισάγετε το επιθυμητό ποσό στην αριστερή πλευρά μετατροπέας. Ανταλλαγή νομισμάτων για αντίστροφη μεταφορά. Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι μπορώ μεταφορά χρησιμοποιώντας τον μετατροπέα νομισμάτων Gidfinance-gr.com. Δεδομένα στον ιστότοπό μας ενημερώνεται καθημερινά - τρέχουσα τιμή Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι προς την Ρωσικό ρούβλι κατεβάσει από επίσημες πηγές.

Αθροισμα

Από

Προς την

1 CNY = RUB

Ενημερώσεις πληροφοριών: Κυριακή, 02.25.24 06:00

Για τον υπολογισμό του κόστους μετατροπής ξένου νομίσματος, χρησιμοποιούμε συναλλαγματικές ισοτιμίες της αγοράς νομίσματα του κόσμου.

CNY Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι

Χώρα κυκλοφορίας:
ΛΔΚ

Νομίσματα

CNY

Ο κώδικας

156

Σύμβολο

¥

Ονομασίες κερμάτων σε κυκλοφορία:
1 γιουάν, 5, 2 και 1 τζιάο.

Ονομασίες τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία:
100, 50, 20, 10, 5, 2 (σπάνια) και 1 γιουάν, καθώς και 5, 2 και 1 τζιάο.

Ιστορική αναφορά:
Το κινεζικό γουάν είναι το επίσημο νόμισμα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας. Μέχρι τις αρχές του 20ου αιώνα, στην Κίνα, για οικισμούς μεγάλης κλίμακας χρησιμοποιούσαν ασημένια πλινθώματα - lyans. Οι ...μικρές αγορές γίνονταν χρησιμοποιώντας χάλκινα στρογγυλά νομίσματα με τετράγωνη τρύπα στο κέντρο - qian, που οι Ευρωπαίοι αποκαλούν "keshi". Το ασημένιο γιουάν άρχισε να κατασκευάζεται το 1835. Η χρήση ασημένιων νομισμάτων και αργύρου λιάνγκ απαγορεύτηκε στην Κίνα το 1935. Αντ αυτού, μια έκρηξη στο χαρτονόμισμα άρχισε να αναπτύσσεται - fabi. Μια ορισμένη χαλάρωση της νομισματικής πολιτικής σημειώθηκε μόλις το 2005, όταν οι κινεζικές αρχές πραγματοποίησαν ανατίμηση του γουάν, αυξάνοντας την αξία του κατά 2%. Μέχρι το 2008, το γιουάν ανατιμήθηκε περισσότερο από 20% στα 6,82 γιουάν ανά δολάριο ΗΠΑ. Ωστόσο, ακόμη και σήμερα, η ΛΔΚ εξακολουθεί να απολαμβάνει ορισμένα πλεονεκτήματα εξωτερικού εμπορίου, τα οποία βασίζονται στην υποτιμημένη συναλλαγματική ισοτιμία του εθνικού νομίσματος.

RUB Ρωσικό ρούβλι

Χώρα κυκλοφορίας:
Ρωσία

Νομίσματα

RUB

Ο κώδικας

643

Σύμβολο

Ονομασίες κερμάτων σε κυκλοφορία:
1, 2, 5, 10 ρούβλια.

Ονομασίες τραπεζογραμματίων σε κυκλοφορία:
50, 100, 200, 500, 1000, 2000, 5000 ρούβλια.

Ιστορική αναφορά:
Το ρωσικό ρούβλι είναι η νομισματική μονάδα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Στη σημερινή επικράτεια της Ρωσίας, το ...ούβλι χρησιμοποιείται ως μέσο πληρωμής από τον δέκατο τρίτο αιώνα. Υπήρχε η άποψη ότι η έκφραση "ρούβλι" προήλθε από ένα άλλο ρήμα "κόβω". Ωστόσο, σήμερα έχει αποδειχθεί ότι το ρούβλι, για κάποιο λόγο, οφείλει το όνομά του στην αρχαία τεχνολογία παραγωγής νομισμάτων. Στην αρχή, το ρούβλι είχε τη μορφή νομίσματος με μια ορισμένη ποσότητα πολύτιμου μετάλλου. Όμως το 1769 εμφανίστηκε το πρώτο χαρτονόμισμα. Στα σύγχρονα ρωσικά τραπεζογραμμάτια, απεικονίζονται αρχιτεκτονικά μνημεία διαφορετικών πόλεων της χώρας: στην μπροστινή πλευρά του τραπεζογραμματίου με ονομαστική αξία 5 χιλιάδων - ένα μνημείο του Muravyov-Amursky στο Khabarovsk, στο πίσω μέρος - μια γέφυρα στο Amur. 1 χιλιάδες ρούβλια - ένα μνημείο του Γιαροσλάβ του Σοφού στο Γιαροσλάβλ και την Εκκλησία του Ιωάννη του Βαπτιστή, αντίστοιχα. 500 ρούβλια - ένα μνημείο του Πέτρου Α στο Αρχάγγελσκ και το μοναστήρι Solovetsky. 100 ρούβλια - Apollo quadriga και το θέατρο Μπολσόι στη Μόσχα. 50 ρούβλια - ένα άγαλμα του Νέβα και το βέλος του νησιού Βασιλιέφσκι. 10 ρούβλια - το παρεκκλήσι του Paraskeva Pyatnitsa και ο υδροηλεκτρικός σταθμός Krasnoyarsk. Η μπροστινή όψη των νομισμάτων απεικονίζει την ονομαστική αξία σε ένα φυτικό στολίδι, η πίσω όψη περιέχει το οικόσημο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, την επιγραφή «Τράπεζα της Ρωσίας» και το έτος έκδοσης.

1 CNY προς την 1 RUB διάγραμμα

FAQ

Πώς να μετατρέψετε Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι με μια αριθμομηχανή;

Υπολογιστής Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι online είναι εύκολο στη χρήση. Απλώς εισάγετε το απαιτούμενο ποσό. νομισματικές μονάδες έτσι ώστε τα δεδομένα να υπολογίζονται αυτόματα.

Διαδικτυακός μετατροπέας Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι

Ένας διαδικτυακός μετατροπέας νομισμάτων είναι ένα εργαλείο που θα σας επιτρέψει να το κάνετε υπολογίστε την αναλογία των τρεχουσών συναλλαγματικών ισοτιμιών του συνόλου ο κόσμος για σήμερα.

Δυναμική της συναλλαγματικής ισοτιμίας

Τις τελευταίες 7 ημέρες, η ισοτιμία Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι προς Ρωσικό ρούβλι άλλαξε κατά 7.3146%, από σε 7.3146 CNY σε RUB.

Τις τελευταίες 30 ημέρες, η ισοτιμία Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι άλλαξε κατά -0%, από 7.3159 σε 7.3146 CNY σε RUB.

Τις τελευταίες 365 ημέρες, η ισοτιμία Κινέζικα γιουάν Ρενµίνµπι σε Ρωσικό ρούβλι άλλαξε κατά 9.3%, από 6.6917 σε 7.3146 CNY σε RUB.